Bedrijfsoverzicht

J&A (International) Ltd is gevestigd in Lincolnshire, Engeland en beschikt over 120 ervaren professionals. Sinds de oprichting in 1979 heeft J&A steeds volgens de hoogst haalbare kwaliteitsstandaards qua productie én dienstverlening kunnen opereren op de markt voor professionele textieltransfers en -badges. Onze klanten bestaan uit bedrijven uit de wasserijbranche en leveranciers van werk- en veiligheidskleding, sportkleding en promotiewear.

Alleen J&A biedt u het brede én volledige assortiment zoals u dit op deze site aantreft: van mode tot industrie, al uw wensen op het gebied van professionele textieldecoratie worden onder één dak geproduceerd.

Historie van ons bedrijf

J&A (International) is eind zeventiger jaren in Engeland opgericht door partners die actief waren in de textiel-, kleding- en uniformenindustrie. Het doel was het produceren van gezeefdrukte badges volgens een in de Verenigde Staten ontwikkelde technologie. J&A werd het eerste bedrijf in Engeland dat zich ging specialiseren in deze techniek en heeft sindsdien de positie van marktleider niet meer afgestaan.

Via de originele, eenvoudige en robuste producten ging het bedrijf door continue expansie naar een serie van nieuwe, verbeterde en zelfs compleet nieuwe producten en machines. Vandaag de dag biedt ons assortiment een ruime keuze aan textieltransfers en -badges, vlamvertragende producten, textielmarkeringssystemen en modedecoratietransfers. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in moderne warmtedrukmachines (hittepersen), textielreparatiemethodes en speciale barcode labels voor textiel. Het resultaat: een moderne, flexibele toeleverancier voor een breed scala aan bedrijven.

J&A International in Spilsby Lincolnshire