Historie van ons bedrijf

J&A (International) is eind zeventiger jaren in Engeland opgericht door partners die actief waren in de textiel-, kleding- en uniformenindustrie. Het doel was het produceren van gezeefdrukte badges volgens een in de Verenigde Staten ontwikkelde technologie. J&A werd het eerste bedrijf in Engeland dat zich ging specialiseren in deze techniek en heeft sindsdien de positie van marktleider niet meer afgestaan.

Via de originele, eenvoudige en robuste producten ging het bedrijf door continue expansie naar een serie van nieuwe, verbeterde en zelfs compleet nieuwe producten en machines. Vandaag de dag biedt ons assortiment een ruime keuze aan textieltransfers en -badges, vlamvertragende producten, textielmarkeringssystemen en modedecoratietransfers. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in moderne warmtedrukmachines (hittepersen), textielreparatiemethodes en speciale barcode labels voor textiel. Het resultaat: een moderne, flexibele toeleverancier voor een breed scala aan bedrijven.

ISO 9001
J&A is een geheel zelfstandige en private onderneming, waar continue continu aandacht is voor de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en proces. Op basis hiervan is J&A International het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk toegekend.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
J&A voert een actief beleid op het gebied van milieubescherming en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid Op basis hiervan is J&A International het ISO14001 keurmerk toegekend.